Follow me:
Zingende Fontein Mariënbad

Reisfilm: Onze roadtrip door Polen, Slowakije en Tsjechie in beeld!

Als blogger heb ik vooral een voorliefde voor teksten en blogs. Op YouTube zit ik maar heel weinig en ik kijk ook maar zelden reisfilms. Ik heb vaak het geduld niet om een video helemaal uit te kijken. Toch besloot ik om het eens een kans te geven. Tijdens onze roadtrip door Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechie maakte ik veel videobeelden, waar onderstaande reisfilm uit voortgekomen is.

Het leuke van onze reis was de diversiteit. We maakten diverse mooie wandeltochten die overigens niet allemaal gefilmd zijn…het zit nog niet helemaal in mijn systeem! De zwaarste tocht was onze hike in het Tatragebergte, waarna we echt twee dagen nauwelijks konden lopen…!

We bezochten een kolenmijn (te donker om te filmen), struinden door de hippe stad Krakau en bezochten het indrukwekkende museum van Auschwitz. Onze reis werd afgesloten met een verblijf in het chique kuuroord Marienbad.

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Mei Qi

  Aaah wat een mooie sfeerbeelden! Zo gaaf zo’n roadtrip, dat zou ik ook eens willen doen!!
  Mei Qi onlangs geplaatst…boven op de bergMy Profile

  15 augustus 2018 at 6:24 pm
  • Reply Anne

   Dank je wel!! En deze hoek van Europa is echt aan te raden!!

   15 augustus 2018 at 9:27 pm
 • Reply Wanda

  Echt een mooie film geworden zo hoor! Soms zeggen bewegend beelden net iet smeer dan een foto maar ook ik ben nog steeds van het geschreven woord en foto’s hoor. IK heb trouwens tijdens onze vakantie in Frankrijk en Oostenrijk wel meer gefilmd dan anders maar heb geen idee hoe ik alles tot 1 film kan maken. Met welk programma heb je dit gemaakt dan? Misschien inspireert het mij nog om aan de slag te gaan…

  16 augustus 2018 at 12:38 pm
  • Reply Anne

   Dank je wel! Ja, het is best wel eens leuk om met film te experimenteren!
   Ik heb het gewoon met Windows Movie Maker gemaakt, sinds de laatste Windowsupdate staat die ineens weer op mijn laptop en is echt een heel fijn en eenvoudig programma. Ik had eerst OpenShot geprobeerd maar die liep bij mij steeds vast en vond ik ook niet fijn werken. Movie Maker is echt een aanrader!

   26 augustus 2018 at 3:29 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge