Follow me:
Westkust Zweeds Lapland Buiten gebaande Paden

Reisfilm van onze roadtrip door Zweeds Lapland

Begin september reisden we een week door het prachtige Zweeds Lapland. Wat heeft deze regio in Zweden mij enorm positief verrast! We hadden serieus een omgekeerde vorm van heimwee toen we weer thuis waren. De rust, de ruimte, de ontzettend vriendelijke mensen en de fraaie natuur maakten veel indruk op ons. 

Hoewel ik niet zo heel veel filmbeelden gemaakt heb tijdens de reis, waren het er toch net genoeg om een reisfilm van samen te stellen. Ik neem me steeds voor om meer te filmen tijdens mijn reizen maar op een of andere manier ligt fotograferen mij gewoon beter. Maar op het moment dat de film klaar is, is het toch wel erg leuk om onze reis ook in bewegende beelden te zien.

We maakten deze reis op uitnodiging van Voigt Travel. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in reizen naar bijzondere bestemmingen, waaronder Noord-Europa. Lapland is naar mijn mening een waanzinnig mooie reisbestemming en daarvoor hebben zij verschillende zomer- en winterreizen in hun aanbod.

Kijk snel naar de beelden van onze reis!

In dit artikel kun je uitgebreid lezen over onze reis door Zweeds Lapland!

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mevrouw Marloes

  Heel leuk om zo’n reisfilm te hebben! Vorig jaar mei ging ik met mijn vriend naar Rome en filmde ik daar wat. Ik ben er alleen nog steeds niet aan toegekomen om er een leuk filmpje van te maken (ja ja, van uitstel komt afstel, haha).

  Lijkt mij heerlijk om zo’n reis te maken zo midden in de natuur 🙂

  Liefs!
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…ParijsMy Profile

  2 oktober 2018 at 9:02 pm
  • Reply Anne

   Ja, voor een filmpje in elkaar zetten moet je echt tijd nemen. En vaak kom ik echt videobeelden tekort, terwijl ik voor mijn gevoel de hele reis met die camera voor mijn neus loop! 🙂 Maar Rome is ook fantastisch!

   12 oktober 2018 at 9:49 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge