Follow me:

Dit was april! Eindelijk voorjaar en een nieuwe job!

Het leek deze winter wel eindeloos te duren voor het voorjaar kwam. Misschien was het omdat we dit jaar al in januari op wintersport gingen. Vorig jaar gingen we namelijk in maart en was het eigenlijk al lente toen we weer thuis kwamen. Hoe dan ook, ik ben superblij dat we in april het zonnetje wat vaker zagen!

Tegelijk met de lente begint ook het tennisseizoen weer. We hebben de eerste toernooitjes er al op zitten en de eerste competitiewedstrijden zijn alweer gespeeld. Gelukkig zitten we dit jaar in een fijne poule dus hebben we leuke wedstrijden!

Cabrio van stal

Met de mooie voorjaarsdagen hebben we ook de cabrio weer van stal gehaald. In de winter gebruiken we hem eigenlijk veel te weinig maar op zonnige dagen is het superleuk. Begin april reden Jeroen en ik een mooi rondje ringvaart, via Rijsenhout, Burgerveen en Weteringbrug naar Abbenes, waar we even genoten van een terrasje langs de vaart, en daarna weer via Nieuw Vennep naar huis.

Anderhalve week later reed ik zelf hetzelfde stukje langs de ringvaart, maar daarna ging ik via de bollenvelden naar Zandvoort. De meeste tulpen bloeiden nog niet, maar de hyacinten en narcissen wel. Wat een prachtig gezicht! Hoewel ik de Veluwe qua natuur veel mooier vind dan het westen, maken de bollenvelden toch wel wat goed. En helemaal de zonnige strandtent waar ik daarna nog een paar uur heb zitten werken! 🙂

april cabrio

Met de cabrio langs de bollenvelden!

Drie dagen later was het nóg een keertje cabrioweer! Voor ons superleuke Open Toernooi brachten we flyers rond in de hele regio en hoe kan dat nu beter dan in de cabrio?

Een nieuwe job!

Nee, niet een èchte nieuwe job maar toch voelt het een klein beetje zo. Exact twee jaar geleden startte ik, via mijn werkgever Top Secretaries (Adecco) een tijdelijke opdracht bij HEINEKEN International. Na die eerste opdracht volgde een tweede en zelfs een derde opdracht bij het bedrijf. En hoewel mijn laatste opdracht echt waanzinnig leuk was, vond ik twee jaar bij één opdrachtgever toch wel erg lang. En dus zochten we afgelopen maand naar een nieuwe opdracht. Ik voerde diverse leuke gesprekken bij interessante bedrijven en daar kwam een nieuwe (tijdelijke) job uit voort!

april

Van een leuk bedrijf in de Pijp naar een nieuwe job in een kantoor bij het IJ!

Vandaag was mijn laatste dag bij HEINEKEN, morgen start ik een nieuwe opdracht als Communications Officer bij het bedrijf Corbion. Een nieuwe uitdaging en ik heb er dan ook erg veel zin in! Hoewel het vanmiddag wel een beetje raar was om mijn HEINEKEN-laptop en telefoon in te leveren en voor het laatst de deur uit te lopen…

Reisplannen

Ondanks deze werkperikelen gaat het dromen over reizen natuurlijk onverminderd verder! 🙂 Nog twee maanden en we vertrekken voor een prachtige reis naar Oost-Europa. In oktober staat er een lang weekend Dubrovnik gepland met vriendinnen. Hoewel beide reizen al geboekt en gepland zijn, is het heerlijk om ondertussen op Pinterest inspiratie op te doen en andere reisblogs te lezen.

Mocht het qua werk allemaal passen en lukken, dan wil ik ook nog proberen om in de zomer een paar dagen alleen op stedentrip te gaan. Ik heb een paar steden op mijn lijstje staan waar Jeroen niet zoveel mee heeft (Barcelona, Helsinki, Tallinn, Boedapest) dus misschien ga ik dan weer eens alleen op reis. Vooralsnog echter nog niets geboekt en blijft het vooral bij dromen!

Slowakije Tatra

Nog twee maanden en dan zitten we in dit pareltje!

Andere leuke dingen in april:

 • We hadden gezellige paasdagen met familie. Mijn nichtjes en neefje kwamen nog logeren en, hoewel het supersaai weer was, was het toch gezellig!
 • Mijn beide singles in de tenniscompetitie gewonnen!
 • Naar Klassifest in Paradiso geweest met Jeroen. Hoewel de muziek dit jaar wat tegenviel, was het toch een leuk avondje uit!
 • Een puzzel van ‘Terrasse du café le soir’ van Vincent van Gogh gemaakt. Misschien supersuf, maar ik vond het leuk (en heel verslavend!)! 🙂

 • Een weekendje in ons chalet in Arnhem.
 • Mijn afscheidsborrel bij HEINEKEN
 • Gezellig met vriendinnen de stad in tijdens Prinsennacht, de avond voor Koningsdag!
 • Kennismaken met ‘Happy Italy‘! 🙂

 • Weer een paar reisadviezen voor Ierland-reizigers geschreven, zo leuk om te doen!

Kortom, ik ben heel tevreden over april. Hoe was jouw april?

 

Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Wanda

  Gefeliciteerd met je nieuwe opdrachtgever! Leuke nieuwe uitdaging dus! Ja, mijn april bestond ook vooral uit werken en vooral zoveel mogelijk lekker erop uit, zo gingen we eindelijk naar de Keukenhof en maakte ik weer een lading foto’s van tulpen. Verder eindigde het helaas met griep maar gelukkig is dat maar van tijdelijke aard…
  Wanda onlangs geplaatst…Next: Amersfoort, here we come again!My Profile

  3 mei 2018 at 4:36 pm
  • Reply Anne

   Dank je wel! Het is echt leuk om weer een nieuwe opdracht te hebben, dus ik geniet er volop van! 🙂
   Ah, die griep had ik ook al last van, vervelend he? Ben je wel weer opgeknapt?

   7 mei 2018 at 3:09 pm
 • Reply Marcella

  Gefeliciteerd met je nieuwe opdracht! Een nieuwe impuls is altijd goed, dat merk ik ook goed. Mooi hè, die bollenvelden. Ik wil ze zelf ook graag bewonderen, maar ik vrees dat ik al een beetje te laat ben. Mooie reisplannen heb je ook!
  Marcella onlangs geplaatst…3x Op reis met een bootMy Profile

  4 mei 2018 at 10:32 pm
  • Reply Anne

   Thanks! Ben jij al gestart in je nieuwe job?
   Ik heb verder ook weinig meer van de bollenvelden gezien en hoor van verschillende kanten dat het mooiste er nu wel af is. Volgend jaar dus maar weer… 🙂

   7 mei 2018 at 3:10 pm
 • Reply Trudy

  Gefeliciteerd met je nieuwe opdracht. Wij hebben voor onze reizen naar Ierland veel ideeën opgedaan uit jouw tips op DitisIerland. Misschien haal jij ideeën uit onze reisverslag over de West Balkan. Dubrovnik staat daar ook in. Wij vonden Macedonië en Montenegro ook zeer de.moeite waard. Een mooi reis Maar gewenst.

  18 mei 2018 at 9:23 pm
  • Reply Anne

   Ik ga zeker even kijken bij Dubrovnik en Montenegro, wat leuk! En dank voor de felicitaties! 😉

   19 mei 2018 at 12:01 am

  Leave a Reply

  CommentLuv badge