Follow me:
Jarig Anuna

Vandaag jarig & Doe je mee met een leuke winactie?!

Vandaag is het vrijdag de 13e en ik ben jarig! Niet de meest ideale dag om jarig te zijn maar vooralsnog is er nog niets misgegaan! Omdat je op je verjaardag toch hoort te trakteren, heb ik vandaag een leuke winactie voor jullie! Lees dus snel verder!

Vanochtend werd ik door Jeroen al verrast met een prachtig boeket bloemen! Heel fijn om een man met goede smaak te hebben, die dus precies de prachtige rozen uitzoekt die ik zo mooi vind. 🙂 Daarnaast kreeg ik een volle envelop met uitjes waar ik uit mag kiezen: een weekendje weg, een musical of een concert…lastig kiezen hoor! Ik denk dat ik voor de musical ‘Fiddler on the roof’ ga!

Dankzij social media en WhatsApp is het zo leuk om jarig te zijn; de hele dag rollen de berichtjes al binnen! Collega’s, vriendinnen, tennismaatjes…ik word echt massaal gefeliciteerd. Daardoor voel je je echt extra jarig!

New York vorig jaar

Met een beetje weemoed denk ik terug aan mijn verjaardag vorig jaar, die ik in New York vierde. Wat was dat een fantastische trip! Op mijn verjaardag zelf bezochten we de Statue of Liberty, iets wat ik al járen op mijn verlanglijst had staan. Ook gingen we naar een basketbalwedstrijd in Brooklyn, wat echt een supergave afsluiting van mijn verjaardag was!

We hebben vier dagen in New York rondgelopen en nog steeds kijk ik regelmatig naar de foto’s en wil ik dolgraag weer terug. Wat een waanzinnig leuke stad is NY! Deze week ben ik gestart met de serie Gossip Girl en het is zo leuk om dan allerlei shots uit New York te zien.

 

Uitzicht van Top of the Rock in New York

Wie jarig is trakteert!

Aan mijn verjaardag mag ik een ontzettend leuke winactie koppelen! Op dinsdag 12 december treedt het Ierse koor Anuna op in De Doelen in Rotterdam. Tijdens dit kerstconcert zullen er veel traditionele kerstgezangen op het programma staan.

Een paar weetjes over Anuna:

 •  het koor is afkomstig uit Dublin
 • ze treden op in stemmige kostuums en brengen een heel veelzijdig repertoire ten gehore
 • U2-zanger Bobo is één van de grootste fans van Anuna en het koor treedt af en toe bij hem thuis op!
 • Anuna werkte regelmatig samen met grote namen zoals Hozier en Clannad
 • In het koor zingt ook de Nederlandse Sara Weeda mee

Toen ik wat fragmenten luisterde van Anuna deed het mij gelijk aan de Ierse groep ‘Celtic Women’ denken. Het is echt prachtige muziek en ik denk dat hun kerstconcert echt waanzinnig mooi zal zijn!

 

Jarig Anuna

 

Orkestleider Michael McGlynn over het koor: “Ik zou Anuna op dit moment zelfs geen koor meer willen noemen, maar een band. Een rockband. Ik sta als dirigent en muzikaal leider niet vóór de koorleden, maar tussen hen in. En we proberen zo organisch mogelijk te klinken,  daarom gebruiken we geen enkele microfoon. Alles aan Anuna is natuurlijk. Ook hoe we als leden met elkaar omgaan. We zijn allemaal gelijk en dat klink door in de muziek. Dat maakt ons anders dan de meeste koren. Bij ons is het één voor allen en allen voor één.’’

Hoe kom je in aanmerking voor de twee gratis kaarten voor het kerstconcert op 12 december?

Heel eenvoudig, door een berichtje onder dit blog te plaatsen waarom je graag naar het concert van Anuna wilt! Het hoeft niet uitgebreid maar gewoon een paar regels waarom je graag meedoet met deze winactie. Wie weet zit jij op 12 december in De Doelen!

Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Rein Reijnders

  Van harte gefeliciteerd!
  Anuna is een geweldig koor, heb het een aantal jaar terug in Stadskanaal gezien en zou het graag weer zien.
  Een mooi begin van de kerstperiode.

  13 oktober 2017 at 10:56 am
 • Reply Uridische

  Ten eerste; Gefeliciteerd!
  Ik wil heel graag mijn schoonmoeder verrassen, zij vind Anúna geweldig! Toevallig was ze een paar weken terug bij een optreden in Ierland, tijdens de Arts Week in Clifden. En daarnaast omdat ze een hele leuke en lieve vrouw is, en gek op Ierland!

  13 oktober 2017 at 12:08 pm
 • Reply Jozien

  Nogmaals gefeliciteerd 😉
  Mijn vader zingt/maakt met vrienden Ierse folk muziek en treden zo nu en dan op. De muziek is me met de paplepel ingegoten. Ik wil wel een avond met mijn vader op pad! Fijne verjaardag!

  13 oktober 2017 at 12:32 pm
 • Reply Sam - singlereadytomingleblog

  Gelukkige verjaardag 😉 Ik ga binnen een paar dagen naar New York, heel veel zin!
  Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…Rambo, pt. 1My Profile

  15 oktober 2017 at 10:54 pm
 • Reply Michaela

  Oohh wat leuk! Ik ben zelf 2 weken in Ierland geweest. maar dat is intussen al weer 20 jaar geleden 😅
  Ierse muziek is super leuk. Dus ik waag een kansje 🍀

  16 oktober 2017 at 8:02 am
 • Reply Y Hoogland

  Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad.

  Ik heb vorig jaar een reis gewonnen naar Dublin e.o. en het was fantastisch!! De muziek geeft mij een rustig gevoel en dan ook nog met kerstmuziek…… zou fijn zijn!!

  16 oktober 2017 at 8:53 am
 • Reply Ysolde Claire Shannon duffy

  Because Sara is a great ambassador,anuna also for Eire, I was born in Belfast en absolutely love their music, it takes me to a place of magic, myth, mystery, but most of all Michael, John are true genieuses with the composing, teaching all over the world,, I have followed anuna Sinds riverdance and am always enchanted and eager to see what is new

  20 oktober 2017 at 10:46 pm
 • Reply Miriam Buis

  Hallo, ik weet niet of ik te laat bent. je bent al bijna weer jarig.
  Wij houden erg van Ierse muziek, dus we doen een poging om te winnen.

  24 oktober 2017 at 12:14 pm
 • Reply Mevrouw Marloes

  Wat toevallig, ik ken Sara persoonlijk, hahah! Ik zou zo graag een keer naar New York willen! Gelukkig heb ik nog een heel leven voor me, dus dat komt nog wel (hopelijk). Nog gefeliciteerd trouwens!
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…10 feitjes over mijMy Profile

  1 november 2017 at 10:39 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge