Follow me:

Ditisanne.nl is jarig! Wat het bloggen mij bracht!

Dit weekend bestaat mijn blog Ditisanne.nl een jaar! Vorig jaar rond deze tijd zat ik urenlang achter mijn laptop aan mijn thema te poetsen, te veranderen, te proberen…zó leuk om te doen (het liefst zou ik eindeloos blogs bouwen, want de ‘bouwfase’ is te leuk!)! En toen de website eenmaal stond, kon ik hem vullen met eindeloos veel blogs over onderwerpen die ik leuk vind!

Een paar maanden daarvoor, in juni, was ik al begonnen met Ditisierland.nl, een reisblog over Ierland. Ontzettend leuk om te doen en ik was daardoor al snel behept met het ‘blogvirus’! Omdat er zóveel meer leuke onderwerpen zijn dan alleen Ierland, werd dus al snel het idee voor een tweede blog geboren, en zo ging op 1 augustus Ditisanne.nl online!

Creativity

Wat het bloggen mij bracht?

 • Het is fantastisch om creatief bezig te zijn! Bloggen is niet alleen schrijven: het is fotograferen, foto’s bewerken en bijknippen, een stukje techniek, reclame maken op Social Media….kortom, enorm veelzijdig!
 • Je ‘ontmoet’ heel veel leuke mensen! Het bloggerswereldje is heel gezellig en zo kom je al snel in contact met mensen met dezelfde interesse: bloggen! En dat is leuk!
 • Vorig jaar ben ik op een superleuke persreis naar Dublin geweest, nice!
 • Inmiddels levert het bloggen zelfs nog wat op, niet genoeg om mijn baan voor op te zeggen maar toch leuk! Zo schrijf ik reisadviezen voor mensen die naar Ierland willen, en kan ik van mijn hobby toch een klein beetje mijn werk maken!
 • Ik ben veel actiever aan het fotograferen! Iets wat ik ontzettend leuk vind, maar waar ik wel even tijd voor moet maken. Alleen Jeroen zucht elke vakantie weer, omdat er stapels foto’s van één onderwerp gemaakt worden. Tja, voor mijn blog is alleen het beste goed genoeg, dus daar zijn wel wat foto’s voor nodig! 🙂
 • Ondanks dat het bloggen veel tijd kost (wat ik op dit moment niet zo heb), levert het zóveel energie op!
 • Het is ontzettend leuk om jullie leuke reacties te lezen na het plaatsen van een artikel!

 

Dankzij het bloggen ben ik weer actiever met fotografie bezig, zó leuk!

Dankzij het bloggen ben ik weer actiever met fotografie bezig, zó leuk!

Bloggen zou lang zo leuk niet zijn zonder enthousiaste bezoekers. Het is elke dag weer een feestje als ik mijn statistieken bekijk en zie hoe er honderden bezoekers per maand op mijn blogs af komen, superleuk! Dan doe je het echt ergens voor!

Dus, alle lieve en leuke mensen die af en toe mijn blogs lezen: bedankt! 

 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Marcella

  Gefeliciteerd! Bloggen is leuk hé, het brengt je veel tofs! Op naar nog vele fijne blogjaren!
  Marcella onlangs geplaatst…Happylist juli 2016 – Records verbroken, Dolomieten & reisvideo’sMy Profile

  2 augustus 2016 at 9:19 am
  • Reply Anne

   Thanks! Ja, bloggen is echt ontzettend leuk!!

   2 augustus 2016 at 11:34 am
 • Reply Mariëtte

  IK wil gewoon even zeggen dat ik de quote van Brene Brown ontzettend cool vind en het daar ook behoorlijk mee eens ben!

  20 augustus 2016 at 2:36 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge