Follow me:
Vicuna

Reisfilm van onze rondreis door Zuid-Amerika

In oktober maakten we een fantastische rondreis door Zuid-Amerika: 2,5 week in Argentinië en Chili. De eerste blogs over deze reis zijn al verschenen en er komen er nog veel meer! Wat een schitterende landen om te bezoeken!

Naast de verschillende blogs heb ik ook een reisfilm van deze reis gemaakt. Zo zie je meer van de supertoffe stad Buenos Aires, laat ik beelden zien van onze roadtrip rond Salta en van de zoutvlakte van Salinas Grandes. In Chili kun je op de video de rokende geisers van El Tatio zien en de badende flamingo’s op de Altiplano hoogvlakte.

En, last but not least, je ziet het donderende geraas van de gigantische Iguazu watervallen, die op film toch nog mooier uitkomen dan op foto!

Elke keer als ik na afloop van een reis een reisfilm in elkaar zet, denk ik: “Had ik maar meer gefilmd…”. Op de een of andere manier zit video maken niet zo in mijn systeem en vergeet ik het vaak.

Bekijk nu onze reisfilm van Zuid-Amerika!

Lees hier het blogartikel met de hoogtepunten van onze reis! Nog meer lezen over Zuid-Amerika? Er verschijnen binnenkort nog veel meer blogartikelen over de reis naar Argentinië en Chili. Je kunt op de hoogte blijven door DitisAnne.nl te volgen op Facebook, Twitter of Instagram.

Chili Zuid-Amerika
Lama’s in de Atacama-woestijn

Meer reisfilms van DitisAnne.nl bekijken? Check dan mijn YouTube-kanaal!

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Linda

    Heerlijk filmpje, altijd leuk om bewegende beelden van een reis te zien. Wij filmen eigenlijk ook niet meer, omdat wij het video bewerken helemaal niet leuk vinden. Maar als ik dan zo’n filmpje als dit zie vind ik dat wel jammer en denk ik ook dat wij meer moeten filmen

    17 december 2019 at 12:02 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge