Follow me:

Dit was mijn voorjaar! Sportsuccessen en leuke tripjes!

Het is alweer juni: tijd voor een terugblik op de lentemaanden van 2019. Wat een toffe paar maanden heb ik achter de rug! Op sportief gebied haalde ik een paar mooie successen. Ook maakte ik leuke tripjes waarover ik jullie meer vertel! En ook op blog-gebied gaat het superlekker. Dit was mijn voorjaar!

Het voorjaar stond behoorlijk in het teken van sporten. Op de sportschool naast mijn werk deed ik maandenlang high intensity interval workouts, waar ik echt resultaat van merkte. Daarnaast stond ik de nodige uren op de tennisbaan en met resultaat: we werden dit jaar kampioen in de Voorjaarscompetitie!

Naast tennis was ik ook aan het trainen voor de triatlon van de Haarlemmermeer: een thuiswedstrijd dus. Tot op het laatste moment twijfelde ik of ik mee zou doen; de dag voor de triatlon speelde ik namelijk nog een hele zware tenniswedstrijd. Ook was het tijdens de Tri HLMRMeer ontzettend warm. Uiteindelijk besloot ik wel mee te doen maar mijn doel bij te stellen naar ‘finishen’ in plaats van een snelle tijd neer te willen zetten. En dat is gelukt: ik ben gefinisht! En nu hard trainen voor de Tri Ouderkerk want daar moet het allemaal wel wat sneller!

Triatlon fietsen Haarlemmermeer
Tijdens de Tri HLMRMEER

Leuke tripjes

Hoewel de langere reizen dit jaar nog moeten komen, maakte ik toch wel wat leuke trips dit voorjaar. Zo werd ik uitgenodigd om het Veluwse Zandsculpturenfestijn in Garderen te bezoeken wat echt de moeite waard was. Wat een prachtige zandsculpturen kun je hier bekijken! Het thema is dit jaar ‘Reis om de Wereld’ dus dat spreekt mij natuurlijk extra aan.

Zandsculpturen Garderen
Prachtige zandsculpturen in Garderen!

Aan het begin van de lente gingen we met de cabrio op stap om bloembollenvelden te spotten. Het is elk jaar weer mooi om de felgekleurde bollenvelden te zien!

Bloembollen Tulpen Anna Pauwlona voorjaar
Bloembollenvelden in de Kop van Noord-Holland

Verder ging ik een dagje op verkenningstocht in Zutphen. Dit stadje is de afgelopen jaren zo enorm leuk geworden! Allemaal hippe winkels en concept stores en dat in een heel gezellig, middeleeuws-ogend stadje!

Zutphen markt
De gezellige markt midden in Zutphen.

En last but not least, we zijn net terug van een heerlijk lang weekend in Luxemburg. Vanuit het leuke stadje Clervaux verkenden we het Luxemburgse land, maakten een mooie hike, bezochten een heel indrukwekkend museum en genoten van de mooie Luxemburgse natuur. Een aanrader!

Clervaux zonsondergang
Zonsondergang over Clervaux.

Bloggersevent

Nog zoiets leuks: ik werd dit voorjaar uitgenodigd voor een bloggers event van #CreatiefmetViking in mei! In de toffe industriële loods ‘Crazy Kitchen‘ in Amsterdam kwamen we met allemaal bloggers bij elkaar om een dagje creatief aan de slag te gaan.

We kregen eerst een workshop over fotografie van MyLucie.com. Ik werd er zo enthousiast van dat ik mij gelijk voornam om weer eens wat vaker met mijn camera op pad te gaan!

Viking DIY voorjaar
Een heerlijke lunch tijdens het bloggers event van Viking! #CreatiefmetViking


Na de heerlijke lunch was er een workshop houtbranden, die gegeven werd door LUS Creatieve Workshops. Met een speciale pen kun je letters of tekens in houten voorwerpen branden. Ik kwam er achter dat ik hier niet echt een talent voor heb :-), maar het is wel heel leuk om te zien wat je er allemaal mee kunt! Via LUS kun je sowieso hele leuke workshops doen dus zeker een aanrader!

Tenslotte was er nog een workshop kalligrafie van Oh Pretty Paper. Dat past juist wel weer heel goed bij mij en ik vond het erg leuk om te doen! Genoeg inspiratie opgedaan om lekker mee aan de slag te gaan. Nu nog iets meer vrije tijd…! 😉

Viking Creatief DIY
Druk bezig met kalligraferen en houtbranden!

Dit bloggersevent was op uitnodiging van Creatief met Viking. #creatiefmetviking.

Mooie zomer in aantocht!

Na een prachtig voorjaar lijkt het ook een hele mooie zomer te worden! Het begint al gelijk goed… Eind juni mag ik namelijk een weekendje kennismaken met Groningen! Het wordt een heel stoer weekend met andere bloggers, waarbij we gaan wadlopen, fietsen, een jeepsafari doen en slapen onder de sterren. Ik ben heel benieuwd!

In juli ga ik de Zweedse hoofdstad Stockholm ontdekken. Dankzij een leuke samenwerking met het toeristenbureau ontvang ik een Stockholm Pass, waarmee ik bijna alle musea en bezienswaardigheden van Stockholm kan bezoeken. Ik weet nu al dat ik echt tijd tekort ga komen!
Ik heb een supergaaf hotel geboekt: een oude gevangenis die is omgetoverd tot een hotel. Slapen in een voormalige cel is iets wat ik nog niet eerder gedaan heb en ik ben erg benieuwd!

Stockholm
Toffe metrostations in Stockholm! (Foto: Robert Bye, via Unsplash.com)

Verder is de zomer de periode van de tennistoernooien. Momenteel loopt het toernooi van mijn eigen vereniging en hebben we een schitterend zonnig finaleweekend voor de boeg!

Mijn blog dit voorjaar

Sinds een paar maanden blog ik wat frequenter en dat is gelijk te zien in mijn statistieken! Daarnaast ben ik actiever geworden op Pinterest en dat levert ook de nodige extra bezoekers op mijn blog op.

Bloggen is vooral leuk om veel te kunnen schrijven, maar toch is het ook wel tof om te zien dat er elke maand duizenden bezoekers naar DitisAnne.nl komen!

Ik hoop het deze zomer iets rustiger te krijgen dan de afgelopen maanden zodat ik tijd heb om meer te bloggen en te fotograferen, mijn Facebookpagina wat actiever te gebruiken en…last but not least…onze supermooie reis naar Zuid-Amerika voor oktober goed voor te bereiden!

Klaproos Clervaux voorjaar
Klaprozen in Luxemburg

Hoe was jouw voorjaar?


Bedankt dat je dit artikel wilde lezen! Hopelijk vond je het leuk!
Wil je nog meer (reis)inspiratie opdoen, meepraten over reisonderwerpen of op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikelen? 
Volg dan DitisAnne.nl op Facebook!

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Darina

  Heel leuk om te lezen hoe goed het allemaal gaat. Mooie successen heb je geboekt. Een hele mooie zomer gewenst!
  Darina onlangs geplaatst…La vie Parisienne | Weekend Outfit #3My Profile

  22 juni 2019 at 2:35 pm
 • Reply Wanda

  Leuk om een terugblik over het eerste half jaar te doen! En ja, dan heb je inderdaad een paar hele leuke manden achter de rug! Maar er komt gelukkig ook nog heel wat moois aan! Een weekendje Groningen, wat ontzettend leuk joh! En ja, jullie reis naar Zuid-Amerika, ben ik natuurlijk ook wel erg nieuwsgierig naar.

  24 juni 2019 at 7:10 pm
 • Reply Kelly

  Wat een leuke terugblik en wat heb je veel gedaan. Leuk zo’n creatief event! Ik hoop dat het een mooie zomer wordt en ik zou het ook wel iets rustiger willen hebben. Eventjes een paar weekjes wat leuke dingen doen en meer tijd hebben voor bloggen, zou best prettig zijn. September wordt namelijk weer belachelijk druk.

  5 juli 2019 at 8:23 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge